Redirecționează GRATUIT 3,5% către Spitalul Medinvest

Scopul principal al Spitalului Medinvest, conform declarației de misiune, este de a  asigura o calitate cât mai bună a vieții pentru bolnav, dar și pentru familia acestuia.

În Spitalul Medinvest nu tratăm doar boala, ci avem în vedere și alte dimensiuni, cum ar fi cele psihologice și spirituale. Nu ne dorim să vindecăm doar fizic pacientul, ci să îi oferim mediul perfect pentru vindecare integrală.

De ce avem nevoie de sprijinul tău?

Preocuparea noastră principală este să avem în echipa noastră personal bine pregătit, cu o ținută aleasă și maniere plăcute. Abordăm fiecare pacient cu respect și seriozitate, astfel încât acesta să se simtă prețuit și în siguranță pe tot parcursul actului medical, de la recepție la explorarea diagnostică și până la stabilirea tratamentului.

Dacă dorești să susţii activitatea Spitalului Medinvest Mărăcineni pentru a ne ajuta să îmbunătăţim permanent calitatea actului medical, a calității vieții pacientului, dar și a familiei acestuia, te invităm să completezi, semnezi și depui formularul 230 în favoarea Spitalului nostru.

Care sunt datele de care ai nevoie?

Găsești mai jos informațiile de care ai nevoie. Dacă ai nelămuriri sau întrebări, te rugăm să ne suni la numărul de telefon +40 722 510 360 sau să ne scrii pe e-mail  spital@medinvest.ro.

 

ASOCIATIA UMANITARĂ NEW LIFE

Str. Col. Ion Buzoianu, nr. 59, Loc. Buzău, Jud. Buzău

CUI: 28412540

Cont IBAN:  RO81 RZBR 0000 0600 1422 6410

 

DESCARCĂ FORMULARUL 230 DE AICI. 

După ce finalizezi de completat formularul 230, depune-l la ANAF.

 

Dacă dorești să ne sponsorizezi, DESCARCĂ DE AICI CONTRACTUL DE SPONSORIZARE.

 

Îți mulțumim!

Echipa Medinvest