Cine suntem

Medinvest a apărut acum două decenii, din dorința de a oferi altfel de servicii locuitorilor din zonă: servicii bazate pe respect, pe compasiune, implicare umană și interes real pentru binele pacienților noștri.

Totul a început cu doar câteva servicii și un laborator într-un apartament din orașul Buzău. Medinvest a fost prima clinică privată cu laborator propriu din Municipiul Buzău. Pe măsură ce timpul a trecut, încrederea locuitorilor din zonă a crescut, iar odată cu aceasta și numărul serviciilor oferite.

Misiune

Preocuparea noastră principal este să avem în echipa noastră personal bine pregătit, cu o ținută aleasă și maniere plăcute. Oferim personalului inclusiv consiliere și training permanent, pentru a încuraja un ambient relaxat, prietenos și profesionist.

Abordăm fiecare pacient cu respect și seriozitate, astfel încât acesta să se simtă prețuit și în siguranță pe tot parcursul actului medical, de la recepție la explorarea diagnostică și până la stabilirea tratamentului.

De ce noi

Elementul distinctiv al actului terapeutic în clinica noastră a fost, este și va fi din ce în ce mai pregnant, îmbinarea medicinei convenționale, bazată pe dovezi, cu elementele de stil de viață sănătos, fără de care nu se poate câștiga lupta cu boala.

Tocmai pentru că ne implicăm cu seriozitate în obținerea unei stări de bine pe termen lung, Medinvest organizează în sala proprie de conferințe, seminarii pentru publicul larg, în care sunt prezentate principii de stil de viață sănătos și sfaturi practice în vederea prevenirii bolilor.

De ce noi?

Calitate

Pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite, spitalul Medinvest a început deja procesul de acreditare ANMCS.