Ajută-ne să devenim mai buni!

Monograma (logo-ul) Medinvest este tăiată în trei părți, cu partea de mijloc sub forma unei săgeţi îndreptate în jos. Cele trei tăieturi au fost făcute pentru a sugera cele trei sub-mărci pe care Medinvest le are: spital, clinică și laborator și reflectă de asemenea filosofia fondatorului asupra a ceea ce este medicina. Dr. Paul Costache consideră că acțiunea de vindecare are trei componente majore.

Prima componentă este proprietatea de auto-vindecare a corpului uman. A doua componentă este formată din cei opt factori de sănătate care pot genera sănătate (Lumina soarelui, Aerul proaspăt, Hidratarea adecvată, Exercițiul, Somnul de calitate, Nutriția bună, Temperanța și Managementul emoțional / spiritual). Iar cea de-a treia componentă, pe care dr. Costache o consideră foarte importantă, este intervenția directă a lui Dumnezeu în unele cazuri prin miracole.

Tăierea intermediară a semnului, asemănătoare unei săgeți în jos, reprezintă intervenția directă a lui Dumnezeu ca o componentă în procesul de vindecare.

Iată de ce suntem mereu doritori să îmbunătățim calitatea serviciilor medicale pe care ți le oferim. Ne dorim ca pacienții noștri să fie primiți, tratați și îngrijiți în cele mai bune condiții. Și avem nevoie de ajutorul tău, ca aflăm care este gradul de satisfacție a pacienților cu privire la calitatea serviciilor oferite de Spitalul Medinvest.

Apasă pe linkul de mai jos pentru a răspunde la întrebările noastre.

APASĂ AICI: FORMULAR DE EVALUARE A SATISFACȚIEI PACIENTULUI 

Date de contact:

Purtător de cuvânt Spital Medinvest:  Costache Gabriela
Adresă de e-mail: medinvestspital@yahoo.com
Număr de telefon: 0722510360